FacebookLinkedIn

 

Werken bij
 

Bij Humanitas DMH zetten ruim 1400 medewerkers en vrijwilligers zich dagelijks in om onze cliënten de ondersteuning te geven die zij nodig hebben. Want ook onze cliënten verdienen een waardevolle plek in deze samenleving, niet ondanks maar juist dankzij hun (licht) verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek. Het maakt niet uit welke rol jij hebt of in welk team je zit, want samen maken wij het verschil.

Ook jij kan het verschil maken. Want jij bent uniek, hebt talent en weet hoe je jouw talent het beste kunt inzetten. En wij bieden jou die ruimte en vrijheid. Bij ons krijg je geen vaste kaders, want wij geloven dat jij de verantwoordelijkheid voor jezelf en de ander weet te nemen. Je pakt de regie op je werk en draagt zo bij aan het geluk van onze cliënten, verwanten en collega’s. Vanuit gelijkwaardigheid staan wij klaar voor elkaar waar nodig. Dat is wat ons net even anders maakt.

Ben jij onze nieuwe collega? Bekijk dan onze vacatures en hopelijk zitten we binnenkort met een kop thee aan de (digitale) tafel om kennis met jou te maken!

 

Laat onze medewerkers je inspireren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Humanitas DMH  |  Newtonbaan 5  |  3439 NK Nieuwegein  |  030 600 51 70  |  sollicitatie@humanitas-dmh.nl