FacebookLinkedIn

Adviseur Huisvesting en Vastgoed

Utrecht

Nieuwegein, Rotterdam, Veenendaal (Thuiswerken) 

32-36 uur 

Ben jij onze nieuwe adviseur huisvesting en vastgoed? En weet jij met jouw specialistische achtergrond en diplomatieke vaardigheden, gecombineerd met nuchterheid en lef, uitvoering te geven aan ons vastgoed beleid? Dan verwelkomen wij jou graag binnen onze landelijke organisatie met maar liefst 80 locaties, ruim 1300 medewerkers en 3300 cliënten. Met jouw kennis en ervaring kan je bij ons het verschil maken binnen de gehandicaptenzorg. Wij kijken uit naar jouw reactie! 

Over ons

Als humanistische zorgorganisatie stellen wij de mens centraal in alles wat we doen. Dat doen wij vanuit onze kernwaarden eigen regie, gelijkwaardigheid en verantwoordelijkheid. We geven ieder individu de ruimte om zich naar eigen vermogen en behoefte te ontwikkelen om zo een volwaardige plek in de samenleving te vinden en te houden. Hierin dragen wij bij aan het geluk van “Bram” (onze cliënten, medewerkers en dus ook jouw geluk)   

Op ons Centraal Bureau in Nieuwegein ontmoeten we elkaar, zodat we als team verbonden blijven en kunnen sparren en bouwen aan een nog beter gestuurde organisatie. Daarnaast werken wij ook (gedeeltelijk) vanuit huis en wij faciliteren dan ook graag een mooie werkplek bij jou thuis.

Wat ga je doen 

Als adviseur draag je vanuit eigen expertise bij aan de ontwikkeling van de organisatie, ontwikkelt passend beleid, realiseert de benodigde systemen, applicaties en voorzieningen en stuurt projecten aan. De vastgoedportefeuille kent een grote diversiteit aan panden, eigendom en huur (90%), met veel corporaties en verhuurders. Je geeft uitvoering aan ons (strategisch) vastgoed beleid. Je bent specialist op het gebied van (maatschappelijk) vastgoed en huisvesting en weet jij wat er speelt rondom (nieuw) bouw, verbouw en projecten. Je weet zowel intern als extern te verbinden en te netwerken met woningbouwcorporaties, aannemers, stakeholders, partners en gemeenten. Jij kent als geen ander de nieuwtjes en trends rondom de marktontwikkelingen en kan je soepel handhaven en omgaan met verschillende belangen. Je vindt het leuk om op pad te gaan en het land door te reizen om locaties te bezoeken. Je bent een verbinder en zoekt dan ook graag de samenwerking op met je collega's van verschillende afdelingen zoals facilitair, ICT, financieel en ontwikkeling. 

Dit ben jij

 • Afgeronde hbo-opleiding richting Facility Management / Vastgoed en makerlaardij / economie / Management
 • Jouw adviesvaardigheden zijn top, en je bent in staat je specialistische kennis over te brengen op anderen
 • Een grote landelijke organisatie schrikt jou niet af, je bent een netwerker en weet collega’s te enthousiasmeren. Daarin weet je jezelf en anderen te begrenzen in verantwoordelijkheden
 • En je vindt het niet erg dat je regelmatig onderweg bent om onze locatie door heel Nederland te bezoeken, hierdoor is een eigen auto essentieel
 • 3 tot 5 jaar werkervaring binnen het vakgebied huisvesting of een vergelijkbare sector (maatschappelijk vastgoed)
 • Ervaring in de zorg sector is een pré. 

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar en zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. 

Wat kan je nog meer verwachten?

 • Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng  
 • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt 
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 60 cao gehandicaptenzorg, maximaal € € 4.905,-
 • Extra vrije tijd (PBL), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon  
 • En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of WhatsAppen met Tjeerd de Zee | Adviseur facilitaire zaken | 0683943307 of Piet-Hein van Herk | Directeur financiën en control | 06-29681304.
Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. 
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het kan dus zijn dat deze vacature al voor de einddatum vervuld is. 

Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!