EmailTwitterFacebookLinkedIn

Assistent begeleider Klarinetweg 1-7 Barendrecht

Barendrecht

16-24 uur

Kwaliteit van leven met ruimte voor eigen keuzes. Dit is voor iedereen belangrijk, maar onze cliënten hebben daar hulp bij nodig.  En jij kunt hier aan bijdragen, hoe mooi dat je kan zeggen dat jij van toegevoegde waarde bent voor de kwaliteit van leven van een ander! 

Wat ga je doen? 

Als assistent begeleider krijg jij de ruimte om invulling te geven aan je functie. Onze bewoners hebben vooral behoefte aan goede zorg. Dus het bieden van zorg op maat is belangrijker dan het begeleiden. Onze bewoners zijn ouder en hebben dus meer hulp nodig bij bijvoorbeeld het smeren van een boterham en het in bed tillen. Want veel van onze bewoners zit in een rolstoel. Binnen de ondersteuning en begeleiding ligt de nadruk op het behouden van vaardigheden. En wij vinden het belangrijk dat zij zich geliefd en gekoesterd voelen. En natuurlijk vinden wij het belangrijk dat jij als medewerker bij ons de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.  

Wat breng jij mee? 

  • Minimaal een zorg gerelateerde opleiding op mbo 3 niveau 
  • Je bent een zorgzaam type; verzorging is dan ook geen probleem voor jou 
  • Werken met oudere cliënten is waar jouw hart sneller van gaat kloppen 
  • Je bent alert, oplettend en ziet veranderend gedrag bij onze bewoners en speelt daarop in, en je hebt oog voor groepsprocessen 
  • Je kunt en wilt onregelmatige diensten draaien (geen nachtdiensten).

Wat bieden wij? 

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Een professioneel en gezellig team met hart voor de bewoners die beiden uitkijken naar jouw komst 
  • LACCS training; de werkwijze voor een ‘goed leven’ 
  • Leuke extra’s vanuit de organisatie zoals een twee jaarlijks medewerkersfestival, waar jij als medewerker wordt gezien en beloont met te gekke workshops naar keuze 
  • Prima arbeidsvoorwaarden en inschaling in FWG 35 (CAO GHZ). 

Ben je enthousiast en wil je nog meer weten?  

Op onze locatie pagina kun je meer informatie vinden over deze woonlocatie èn over onze mooie organisatie. 

Kom jij solliciteren op deze functie? 

Het kan zijn dat je nog inhoudelijke vragen hebt. Die beantwoorden we graag. In dat geval kun je contact opnemen met Laura Davids, Coördinator wonen, op 06-53684949.  

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, app of bel dan met Jowendy van der Graaf, Werving&Selectie, op 06-13581271.

Graag lezen we van jou terug waarom je voor onze organisatie kiest, waarom wij voor jou moeten kiezen en wat we dus van jou kunnen leren, maar ook wat jij bij ons wilt leren.  

Je kunt reageren tot 9 september 2019. We kijken uit naar je reactie!  

Let op: Wanneer je al eerder gesolliciteerd hebt, log dan eerst in met je inloggegevens.