EmailTwitterFacebookLinkedIn

(assistent) begeleider woonlocatie Klarinetweg 1-7 Barendrecht

Barendrecht

24-32 uur per week

Het is belangrijk dat onze bewoners (die ouder wordend zijn) hun vaardigheden behouden, maar het allerbelangrijkste is dat ze zich geliefd en gekoesterd voelen. Alles draait om de kwaliteit van leven. Jij kan het verschil maken!

Wat ga je doen?

Een dag op Klarinetweg 1-7 ziet er als volgt uit: Rond 7.00 uur gaan alle bewoners uit bed. Per huisnummer zijn er dan twee begeleiders die de tijd nemen voor ontbijt, wassen en aankleden. Tussen 9.30 en 10.00 uur is iedereen klaar. De bewoners van Klarinetweg 1 vertrekken dan naar hun dagbesteding. Dit is vooral bij Aksent een paar honderd meter verderop, waar ze creatieve activiteiten doen, spelletjes spelen of gewoon gezellig bij elkaar zijn. Enkelen gaan naar de belevingsgerichte dagbesteding in Werk- en Activiteitencentrum II op Klarinetweg 6. Op Klarinetweg 7 blijven 2 bewoners, en soms meer, altijd thuis. Omdat ze dat prettiger vinden.

Kwaliteit van leven staat voorop

’s Avonds wordt er gezond en lekker gekookt. Met de nodige nostalgie. Eten is een gemakkelijke manier om te genieten van het leven; en dat kunnen de bewoners goed. Helemaal als er taart is! Dezelfde aandacht gaat uit naar lekker baden en douchen. Met 70 jaar gaat het om kwaliteit van leven. Je niet meer druk hoeven maken en lieve mensen om je heen die je goed verzorgen. En leuke dingen doen. Zoals samen op vakantie gaan, wat de bewoners op nummer 1 elk jaar een weekje doen. Op nummer 7 vieren ze dan thuis vakantie, met gezellige uitjes als een boottochtje, high tea en samen naar Madurodam.

Wat breng jij mee?

  • Minimaal een zorg gerelateerde opleiding op mbo 3 niveau voor de functie van assistent begeleider en minimaal mbo niveau 4 voor de functie van begeleider
  • Je bent een zorgzaam type; verzorging is dan ook geen probleem voor jou
  • Werken met oudere cliënten is waar jouw hart sneller van gaat kloppen
  • Je bent alert, oplettend en ziet veranderend gedrag bij onze bewoners en speelt daarop in, en je hebt oog voor groepsprocessen
  • Je kunt en wilt onregelmatige diensten draaien (geen nachtdiensten)

Wat bieden wij jou?

  • Oog voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Eigen regie, zowel voor cliënten als voor medewerkers
  • LACCS training; de werkwijze voor een ‘goed leven’
  • Leuke extra’s vanuit de organisatie zoals een wekelijks uurtje bootcampen met collega’s en een tweejaarlijks medewerkersfestival
  • Prima arbeidsvoorwaarden en inschaling in FWG 35 of 40 (CAO GHZ) afhankelijk van functie en ervaring.

Ben je enthousiast en wil je nog meer weten? 

Op onze locatie pagina kun je meer informatie vinden over deze woonlocatie èn over onze mooie organisatie.

Kom jij solliciteren op deze functie?

Het kan zijn dat je nog inhoudelijke vragen hebt. Die beantwoorden we graag. In dat geval kun je contact opnemen met de locatie, 0180-691729. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure app of bel dan met Jowendy van der Graaf, Werving&Selectie, op 06-13581271. 

Graag lezen we van jou terug waarom je voor onze organisatie kiest, waarom wij voor jou moeten kiezen en wat we dus van jou kunnen leren, maar ook wat jij van ons wilt leren. 

Je kunt reageren tot 11 november 2019. We kijken uit naar je reactie! 

Let op: Wanneer je al eerder gesolliciteerd hebt, log dan eerst in met je inloggegevens.