EmailTwitterFacebookLinkedIn

Begeleider EMB Dagbesteding Barendrecht

Barendrecht

Vanaf 16 uur per week

Werken aan een goed leven, daar staan we voor. Voor iedereen. Dit doen we volgens de LACCS visie. Ken je die niet, dan is dat geen probleem en leiden we je op. Het belangrijkste vinden we dat je ervaring hebt met de EMB doelgroep. Dus lees vooral verder als dat het geval is!

Wat ga je doen?

Het werk- en activiteitencentrum (WACII) biedt (belevingsgerichte) activiteiten aan cliënten met een (zeer) ernstig verstandelijke en/of meervoudige beperking. De doelgroep varieert van ouder wordend, EVMB en gedragsintensief.

’s Morgens komen cliënten op de locatie. Jij hebt dan de dag al voorbereid aan de hand van het dagprogramma en klaargezet wat je nodig hebt bij de activiteiten die jij met de cliënten gaat doen. Dat kan variëren van een ontwikkelingsactiviteit waarbij jij cliënten stap voor stap vaardigheden bijbrengt of verder ontwikkelt. Of je gaat lekker samen snoezelen in onze mooie snoezelruimte. Je prikkelt de cliënten op de manier die bij hen past. 

Ook voor ADL taken draai jij je hand niet om. Want onze cliënten hebben jouw hulp ook nodig bij hun dagelijkse verzorging. Het gebruik van hulpmiddelen hierbij is je niet vreemd. Bij de lunch ondersteun jij cliënten bij hun zelfredzaamheid waar nodig. Als de cliënten aan het eind van de middag naar huis gaan, hebben ze dankzij jou een fijne en waardevolle dag gehad! Naast de tijd met cliënten neem je deel aan trainingen , vergaderingen en overlegmomenten. 

Wat breng jij mee?

  • Minimaal een zorg gerelateerde opleiding op mbo 4 niveau
  • Je bent een zorgzaam type; verzorging is dan ook geen probleem voor jou
  • Ervaring binnen dagbesteding met de doelgroep EMB
  • Je hebt de drive en het geduld om onze cliënten, vanuit hun wensen en mogelijkheden, een passende dagbesteding te bieden en kan daarbij structuur en duidelijkheid bieden
  • Je bent realistisch als het gaat om het stellen van doelen.

Wat bieden wij?

  • Een gezellig team waar ideeën over het activiteitenaanbod welkom zijn
  • Een inspirerende aanpak die uitgaat van de belevingswereld van de cliënt
  • LACCS training; de werkwijze voor een ‘goed leven’
  • Leuke extra’s vanuit de organisatie zoals een tweejaarlijks medewerkersfestival, waar je interessante workshops kunt volgen
  • Prima arbeidsvoorwaarden en inschaling in schaal 40 (CAO GHZ).

Ben je enthousiast en wil je nog meer weten? 

Op onze pagina kun je meer informatie vinden over onze mooie organisatie!

Kom jij solliciteren op deze functie?

Het kan zijn dat je nog inhoudelijke vragen hebt. Die beantwoorden we graag. In dat geval kun je contact opnemen met Chantal Barth, Teammanager, op 06-11641173. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure app of bel dan met Jowendy van der Graaf, Werving&Selectie, op 06-13581271. 

We zijn nieuwsgierig naar jou, dus vertel (naast je CV) in een korte motivatiebrief wat je onze organisatie te bieden hebt en wie weet spreken we elkaar snel! Je kunt reageren tot 1 september 2019. 

Let op: Wanneer je al eerder gesolliciteerd hebt, log dan eerst in met je inloggegevens.