FacebookLinkedIn

Begeleider flexpool Barendrecht, Hoeksche Waard, Rotterdam Hoogvliet

Barendrecht

Roterdam Hoogvliet, Hoeksche Waard

Vanaf 4 uur per week

Wil jij aan de slag op een plek waar je je talenten kunt inzetten om cliënten een mooi leven te bieden? En wil je ertoe doen in je werk, voor je collega's en natuurlijk voor jezelf? Dan ben jij bij onze match en meer dan welkom in onze flexpool binnen de gehandicaptenzorg.

Doe je mee?  

Dan kijken we samen met jou hoe wij jouw talenten in kunnen zetten. Je krijgt van ons het vertrouwen en alle vrijheid om deze doelgroep te ondersteunen op de manier zoals jij dat het beste kan. Het toffe is dat je collega’s hebt die zich graag met jou verbinden! 

Over ons

Jouw ontwikkeling willen wij graag meemaken. En omdat wij het belangrijk vinden dat jij ertoe doet willen wij graag investeren in JOU! Want jij bent het heden en de toekomst en daar gaan we ons samen hard voor maken.Wij hebben een eigen flexpool en kunnen per direct uitbreiden met de volgende functies: 

 • Assistent begeleider (mbo niveau 3/4 of deze zo goed als afgerond)
 • Begeleider (hbo afgerond of nog studerend)

Wil je werken aan kwaliteit van leven voor onze cliënten? Dan kijken zij uit naar jou komst. Je gaat uit van “eigen regie” bij de cliënt, ook wanneer dit niet altijd goed gaat. Immers door zelf te ervaren word je zelfstandiger en gelukkiger. Wij geven veel vrijheid aan onze medewerkers. Je kunt makkelijk ideeën uitspreken en er wordt naar je geluisterd. Er is veel aandacht voor het team, vitaliteit en het versterken van elkaar. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk! Daarom bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden en kun je ervaring opdoen met verschillende doelgroepen op locaties in de regio.

In onze flexpool ben jij beschikbaar voor diverse (woon)locaties in Barendrecht, Rotterdam Hoogvliet en Hoeksche Waard. De cliënten die hier wonen hebben ondersteuning nodig op verschillende leefgebieden en kunnen jouw hulp goed gebruiken. Bij alles wat je doet ga je voor de beste ondersteuning en staat de cliënt centraal. Met passie en lef ondersteun je onze cliënten met een verstandelijke en soms meervoudige beperking. Hierin draag je bij aan het geluk van “Bram” (onze cliënten, medewerkers en dus ook jouw geluk)   

Dus… heb jij hart voor de gehandicaptenzorg, ben jij cliëntgericht, flexibel, creatief en heb je een luisterend oor voor onze cliënten? Ben jij een student die de opleiding social work, MZ, verpleging of verzorging volgt of heb jij een afgeronde mbo 3 of 4 opleiding? Dan ben je bij ons welkom in ons team! 

Dit ben jij

 • Je zet net dat stapje meer, want je hebt een doel voor ogen
 • Je bent enthousiast om met onze cliënten samen te werken
 • Je durft in de spiegel te kijken en dan niet alleen naar de buitenkant
 • Je bent scherpzinnig, je hebt oog voor detail.

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar en zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. 

Wat kan je nog meer verwachten?

 • Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng 
 • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt 
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling door trainingen
 • Coaching van onze flexcoach
 • Verschillende doelgroepen, dus voldoende ervaringsmogelijkheden
 • Salariëring afgestemd op jouw kennis en ervaring
 • Flexcontracten vanaf 4 uur per week.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of WhatsAppen met  Mary-Charlotte Boomsma - de Kreek (manager) 06-25767773.
Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. 
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het kan dus zijn dat deze vacature al voor de einddatum vervuld is. 

Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!