FacebookLinkedIn

Begeleider jongeren Ede

Ede

24 - 32 uur per week

Een licht verstandelijke beperking maakt het soms lastig volwaardig mee te doen in de samenleving. Jij kan hier als begeleider een waardevolle bijdrage aan leveren! Zie jij in elke beperking een kans, en wil je werken met een multi-complexe doelgroep? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze jongeren en draagt je een steentje bij in het ondersteunen van de trajectbegeleiders in de trajecten van onze jongeren? Dan ben jij onze match en kunnen onze jongeren niet wachten om jou te ontmoeten! Je bent welkom voor een kopje koffie of thee om de sfeer te proeven en iets te horen over wie wij zijn en hoe wij het doen.

Doe je mee?

Dan kijken we samen met jou hoe wij jouw talenten in kunnen zetten. Ook wanneer je niet in het bezit bent van een zorggrelateerde opleiding, kijken we samen naar de mogelijkheden voor een opleiding. Je krijgt van ons het vertrouwen en alle vrijheid om deze diverse doelgroep te ondersteunen op de manier zoals jij dat het beste kan. Het toffe is dat je een team collega’s hebt die zich graag met jou verbinden! 

Over ons

(Jong)volwassenen, in de leeftijd van 18 jaar tot 23 jaar, met een (licht) verstandelijke beperking en multi-problematiek hebben het lastig in onze complexe samenleving. Dat kan leiden tot bijvoorbeeld schulden, criminaliteit, verslaving, dak- en thuisloosheid en psychiatrische problematiek. Met Homerun helpen we onze jongeren het leven weer op de rit te krijgen.

Een betere toekomst! 

In ons Homerunhuis aan de Notaris Fischerstraat begeleiden we onze jongeren aan de hand van een individueel trajectplan. Als begeleider ondersteun je door te werken aan zelfredzaamheid, het opbouwen van een netwerk, de regie over zijn leven op te pakken en te behouden. Je onderhoudt het contact met de jongeren en bedenkt creatieve oplossingen. Daarnaast werk je samen met de trajectbegeleider, trajectcoördinator en gedragsdeskundige om deze trajecten vorm te geven.

Kwaliteiten effectief inzetten

Je bent ondernemend, activerend, hebt lef en daadkracht. Je staat stevig in je schoenen en weet waar je sterke en zwakke kanten liggen waardoor zelfreflectie bij jou vanzelfsprekend is. Je kunt een situatie positief ombuigen en je stelt je flexibel op waarbij je de juiste structuur weet aan te brengen. Je hebt een goede balans tussen afstand en nabijheid. Je bent in staat om de persoon achter het gedrag te zien. Je bent een collega die vanuit zijn persoonlijkheid en probleemoplossend vermogen in staat is om buiten de gebaande paden te denken en handelen.  

Dit ben jij

  • Je hebt een zorggerelateerd mbo 4 of hbo opleiding
  • Je bent bekend met de doelgroep 
  • Je werkt gemakkelijk en goed samen, waardoor je ervoor zorgt dat de begeleiding optimaal verloopt.

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar en zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. 

Wat kan je nog meer verwachten?

  • Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng  
  • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt 
  • Een salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring in salarisschaal FWG 40/45 cao gehandicaptenzorg, maximaal €  3.452,-
  • Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
  • Mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon  
  • En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of WhatsAppen met Iris van der Horst (manager) 06-23433562 of Diana van den Haselkamp (coördinator) 0611040351.
Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. 
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het kan dus zijn dat deze vacature al voor de einddatum vervuld is. 

Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!