FacebookLinkedIn

Begeleider & Planner Den Haag

Den Haag

Uren in overleg

Ben jij iemand met passie voor de zorg? Heb jij affiniteit met de doelgroep verstandelijk gehandicapten en is ADL voor jou geen probleem? Heb jij de skills van een planner en weet jij vroegtijdig knelpunten te signaleren in het rooster? Zie jij uitdaging om de maandelijkse personeelsplanning rond te krijgen en lijkt deze combinatie jou geweldig? Dan ben jij onze match als begeleider en planner in één!

Bekijk vast onze mooie locatie!

 

Over ons

Het Zamen bevindt zich in een groot gebouw vol reguliere ouderenzorg van stichting Eykenburg. Op twee verdiepingen bieden wij zorg aan 24 cliënten in de leeftijd van 45 - 85 jaar. Zij hebben een licht tot matig verstandelijke beperking met somatische aandoeningen.Bij een aantal is er ook sprake van ernstige psychosociale problematiek. Er zijn ook cliënten die helemaal zelfstandig wonen in een appartement. Zij redden zichzelf nog heel goed, maar als het nodig is, kunnen ze ons altijd bereiken. 

De ondersteuning, begeleiding en zorg is bij elke cliënt anders, wat je werk in Het Zamen heel gevarieerd maakt. Sommige cliënten worden geholpen bij de ADL, andere cliënten kennen daarin veel meer zelfstandigheid. Gezien de leeftijd van onze cliënten, spelen er toenemende gezondheidsproblemen. Maar vergis je niet, de cliënten zijn nog steeds actief. De één gaat overdag de deur uit naar de dagbesteding of de sociale werkplaats en de ander gaat in Het Zamen aan de slag. En aan het einde van de dag komt iedereen weer samen op de woongroep om er te eten en een leuke avond van te maken. Als begeleider stel je een trajectplan op voor de cliënten waar jij verantwoordelijk voor bent en werk je samen met je assistent begeleider aan de gestelde doelen. Je onderhoudt contact met het netwerk van de cliënt en zorgt voor evaluatie momenten. De cliënten worden begeleid aan de hand van de LACCS methode. 

Roostercontactpersoon

Als roostercontactpersoon van de locatie zorg jij voor de maandelijkse personeelsplanning. November stappen we over naar een nieuw roostersysteem Pluriform. Als roostercontactpersoon ben jij verantwoordelijk voor de personeelsplanning, verwerken van vakantie aanvragen, het bijhouden van de uren, het plannen van cursussen, trainen en vergaderingen. Je weet vroegtijdig knelpunten in het rooster te signaleren en daar samen met de zorgcoördinator en manager acties op uit te zetten. Je weet op een creatieve manier de adhoc planning rond te krijgen in samenwerking met je collega's op de werkvloer. 

Dit ben jij

 • Een afgeronde zorggerelateerde mbo-4 opleiding
 • Ervaring als planner is een pré
 • Bekend met ADL zorg
 • Positief, open en stressbestendig
 • Onregelmatig werken (geen nachtdiensten).

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistisch achtergrond is voelbaar en zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. 

Wat kan je nog meer verwachten?

 • Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team en wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng  
 • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt 
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 40 cao gehandicaptenzorg, maximaal € 3.154,-
 • Extra vrije tijd (PBL), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon  
 • En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of WhatsAppen met Jennifer van Oorschot, HR-adviseur werving & selectie 06-15595244 of Iris Klok, HR-adviseur werving & selectie 06-2968126). 
Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen en waar jij enthousiast van wordt, en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen, en dan hopen we je snel te ontmoeten. 
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het kan dus zijn dat deze vacature al voor de einddatum vervuld is. 

Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureau's: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!