FacebookLinkedIn

Begeleider Rotterdam Hoogvliet

Rotterdam

16-28 uur

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, die naast de cliënt kan staan, goed kan luisteren en contact probeert te maken. Zie jij uitdaging om met een diverse doelgroep aan de slag te gaan? En steek jij graag de handen uit de mouwen om als zorgprofessional een veilige en stevige basis te bieden aan onze cliënten met een matige- tot ernstige verstandelijke beperking? Dan ben jij onze match! Wij hebben plek voor jou in verschillende functies voor mbo 3 & 4.

Lees snel verder want onze cliënten kunnen niet wachten om jou te ontmoeten.

Welkom bij Humanitas DMH, welkom in ons team!   

De Alverstraat in Rotterdam Hoogvliet is een woonlocatie voor cliënten met een matig- tot ernstige verstandelijke beperking in combinatie met psychische problematiek. Wij bieden zorg- en behandeling vanuit de Triple-C methodiek waarbij wij naast de client staan en nemen we de menselijke behoefte als uitgangspunt om als doel het "gewone leven te ervaren". Wij focussen ons op de kracht, aanleg en het talent van onze cliënten. Hierbij ondersteunen wij de cliënten in de ADL zorg met wassen en aankleden.

Doe je mee?  

Dan kijken we samen met jou hoe wij jouw talenten in kunnen zetten. Je krijgt van ons het vertrouwen en alle vrijheid om deze doelgroep te ondersteunen op de manier zoals jij dat het beste kan. Het toffe is dat je een team collega’s hebt die zich graag met jou verbinden!   

Meld je aan voor een kennismaking! 

Stuur een reactie en we plannen een kennismaking in om samen te verkennen wat jouw wensen zijn en hoe deze bij ons aansluiten. In Rotterdam hebben wij plek voor jou in verschillende functies:

 • Assistent begeleider (FWG 35, mbo 3)
 • Persoonlijk begeleider (FWG 40, mbo 4)

Dit ben jij

 • Een zorggrelateerde opleiding
 • kennis van de doelgroep of weet dit snel eigen te maken
 • Moeilijk verstaanbaar gedrag, ADL zorg en gebruik van een tillift is voor jou geen probleem.

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar en zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. 

Wat kan je nog meer verwachten?

 • Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng  
 • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt 
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en kennis
 • Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon  
 • En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of whatsappen met Mary Charlotte Boomsma (manager) 06-25767773.
Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. 
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het kan dus zijn dat deze vacature al voor de einddatum vervuld is. 

Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!