FacebookLinkedIn

Begeleider Vathorst Amersfoort

Amersfoort

24 uur

Ben jij die enthousiaste, vrolijke, out of the box denkende begeleider? Wij hebben plek voor jou!

Een licht verstandelijke beperking maakt het soms lastig volwaardig mee te doen in de samenleving. Onze woonlocatie biedt mensen met een matig tot lichtverstandelijke beperking daarom een veilige en stevige basis: een eigen appartement/studio, een ontmoetingsplek én… jouw begeleiding?  

Begeleiden naar meer zelfstandigheid of behouden wat er is

Als begeleider ben je samen met de assistent begeleider het dagelijks aanspreekpunt voor onze bewoners. Met (planmatige) begeleiding – en soms zorg – op maat. Dat kan een doelgericht gesprek zijn of bijvoorbeeld een bewoner naar de dagbesteding brengen. Je handelt daarbij in lijn van onze kernwaarden. Dat betekent bijvoorbeeld dat je de bewoner zoveel mogelijk zelf de regie en verantwoordelijkheid geeft. Ook als dat een beetje spannend voelt. Want je weet dat de bewoner met die ervaring uiteindelijk juist zelfstandiger en dus gelukkiger kan worden.   

Al deze afspraken en doelen staan in het trajectplan van de bewoner, die jij samen met de begeleider, het netwerk en de bewoner opstelt. 

Waardevolle en gewaardeerde inbreng  

Je werkt op onze woonlocatie met een leuk, gemêleerd en betrokken team. In totaal wonen binnen Vathorst 22 bewoners met een matige tot lichtverstandelijke beperking. De bewoners wonen in een eigen appartement of studio. Samen zorg je voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin cliënten – zelfstandig en in de groep – prettig kunnen leven. En van waaruit zij stappen zetten in de samenleving. Soms samen met jou. Dat vraagt veel van je sociale vaardigheden: empathisch en activerend naar de cliënten en verbindend naar andere organisaties, verwanten én de buurt. Door jouw dagelijkse contacten met bewoners heb je een waardevolle en gewaardeerde inbreng in de aanpak van de begeleiding.

Dit ben jij

Je bent een verbinder in het dagelijkse netwerk van de bewoner en ben enthousiast om onze bewoners elke dag weer uit te dagen. Je weet je heel goed alleen te redden, maar kan ook genieten van het samenwerken met je collega's. Verder vragen wij van jou: 

  • Een zorg gerelateerde mbo 4 opleiding en en ervaring met de MVB/LVB-doelgroep 
  • Natuurlijk doe je af en toe ook de administratieve zaken die bij je werk horen  
  • Je kunt onregelmatige diensten draaien. 

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar en zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. 

Wat kan je nog meer verwachten?

  • Een warm welkom in een gezellig en gedreven team dat er echt voor elkaar is
  • Een plek waar ideeën welkom zijn en eigen inbreng wordt gewaardeerd 
  • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt 
  • Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 40 cao gehandicaptenzorg, maximaal € 3.154,- 
  • Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
  • Mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon  
  • En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of WhatsAppen met  Henriëtta de Bruijn (manager) via 06-11143960 of Henriëtte van Orden (coördinator) via 06-29681272. 
Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. 
Wij doen ons best om binnen 24 uur contact met je op te nemen. Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!