EmailTwitterFacebookLinkedIn

Persoonlijk Begeleider Woonlocatie Intensieve Zorg Barendrecht

Barendrecht

24-32 uur per week

Kleur jij graag buiten de lijntjes? Wij hebben kaders, maar vooral ook de vrijheid om deze functie zelf vorm te geven. Past dat bij jou? Wie weet zijn wij een match! 

Waar ga je werken?

Voor een letterlijk kijkje op de locatie en kennismaking met collega's, kun je deze vlog bekijken: https://vimeo.com/281233384.

Klarinetweg 3-5 is een woonlocatie waar 13 volwassen cliënten wonen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en intensieve gedragsproblematiek. Voor deelname aan het dagelijks leven hebben de cliënten 24 uur per dag begeleiding en behandeling nodig. De nadruk ligt op het individu in de groep en op het begeleiden vanuit individuele programma’s. De begeleidingsbehoefte is gericht op: hulp, overname, toezicht, sturing en stimuleren. Het begeleidingsdoel is voornamelijk stabiliseren en/of verder ontwikkelen, de begeleiding is voortdurend in de nabijheid. Op deze locatie wordt gewerkt met de LACCS visie. De letters van LACCS staan voor Lichamelijk welzijn, Alertheid, Contact, Communicatie en Stimulerende tijdsbesteding. Al deze ingrediënten dragen bij aan het welbevinden van onze cliënt. Als begeleider is het belangrijk dat jij deze LACCS visie onderschrijft, en deze uitdraagt in jouw werkzaamheden.  

Uitdagingen

Jij vindt het een uitdaging om te werken met mensen uit deze doelgroep. Elke dag is anders en onze bewoners dagen je uit om stevig in je schoenen te staan en vragen creativiteit om de juiste zorg in te zetten. In samenwerking met collega’s en verwanten biedt je voldoende structuur, oplettendheid en intensieve begeleiding. Dit alles vanuit de doelen die gesteld zijn in het persoonlijk plan. Dit persoonlijk plan wordt door jou, in samenspraak met collega’s en andere disciplines, opgesteld en jaarlijks geëvalueerd. 

Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het aan de organisatie van werkzaamheden op de woonlocatie. Ook beschik jij over zelfstandigheid en reflectief vermogen. Je wilt namelijk het beste voor de cliënt én daarbij het beste uit jezelf halen.

Wat breng jij mee?

  • Minimaal een zorg gerelateerde MBO 4 opleiding, een verpleegkundige achtergrond is een pré
  • Intensieve zorg is jouw passie
  • Je bent in staat structuur te bieden, maar je kunt ook snel schakelen als dat van je gevraagd wordt
  • Voor ADL en verzorging draai jij je hand niet om
  • Je kunt en wilt onregelmatige diensten draaien (geen nachtdiensten).

Wat bieden wij jou?

  • Uitdaging en afwisseling in je werk
  • Een plek waar jij je kennis en ervaring kunt toepassen en waar jij jezelf ook kunt blijven ontwikkelen, want daar investeren we graag in 
  • We faciliteren graag, bijvoorbeeld in scholing in de LACCS visie of een agressietraining
  • Leuke extraatjes, zoals een interessante regeling voor het aanbrengen van nieuwe collega’s 
  • Prima arbeidsvoorwaarden, FWG 40 (CAO GHZ).  

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen over de locatie of de inhoud van deze functie? Bel dan met de collega's van de locatie op 0180-691730. Voor meer informatie over de procedure bel of app je met Jowendy van der Graaf, Werving&Selectie, 06-13581271. 

Solliciteer voor 19 november 2019. Tot snel!

Let op: Wanneer je al eerder gesolliciteerd hebt, log dan eerst in met je inloggegevens.