EmailTwitterFacebookLinkedIn

(Coördinerend) Begeleider Woonlocatie Barendrecht

Barendrecht

24-32 uur

Waarde toevoegen aan de kwaliteit van (medische) zorg om te realiseren dat onze cliënten zich dagelijks ondanks hun gedragsproblemen geliefd en gekoesterd voelen, dat is waar jij voor gaat! 

Wie zijn wij?

Humanitas DMH is een landelijk verspreide en lokaal verankerde zorgorganisatie. Meer dan 1.400 medewerkers en vrijwilligers helpen ruim 3.000 mensen met een verstandelijke beperking of gedragsprobleem. Onze mensen werken met veel vrijheid in een informele omgeving aan daadwerkelijk betere zorg. Gebaseerd op humanistische waarden.

De woonlocatie

Voor een letterlijk kijkje op de locatie en kennismaking met collega's, kun je deze vlog bekijken: https://vimeo.com/281233384.

Klarinetweg 3-5 is een woonlocatie waar 13 volwassen cliënten wonen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en intensieve gedragsproblematiek. Voor deelname aan het dagelijks leven hebben de cliënten 24 uur per dag begeleiding en behandeling nodig. De nadruk ligt op het individu in de groep en op het begeleiden vanuit individuele programma’s. De begeleidingsbehoefte is gericht op: hulp, overname, toezicht, sturing en stimuleren. Het begeleidingsdoel is voornamelijk stabiliseren en/of verder ontwikkelen, de begeleiding is voortdurend in de nabijheid. Op deze locatie wordt gewerkt met de LACCS visie. De letters van LACCS staan voor Lichamelijk welzijn, Alertheid, Contact, Communicatie en Stimulerende tijdsbesteding. Al deze ingrediënten dragen bij aan het welbevinden van onze cliënt. Als (coördinerend) begeleider is het belangrijk dat jij deze LACCS visie onderschrijft, en deze uitdraagt in jouw werkzaamheden.  

Op de groep en overstijgend 

Als (coördinerend) begeleider ben je het dagelijks aanspreekpunt voor onze bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Je komt te werken op een pittige groep, waar moeilijk verstaanbaar gedrag dagelijks kan voorkomen. In samenwerking met collega’s en verwanten biedt je voldoende structuur, oplettendheid en intensieve begeleiding. Dit alles vanuit de doelen die gesteld zijn in het persoonlijk plan. Naast je taken in het primair proces, heb je als coördinerend begeleider een kort lijntje met de teammanager over de processen die gaande zijn en heb je je eigen aandachtsgebied hierin waar je verantwoordelijk voor bent. 

Jouw kennis en expertise  

Een (coördinerend) begeleider met een verpleegkundige achtergrond is een pré. Gezien de huidige cliëntpopulatie wordt de behoefte groter aan medisch geschoold personeel. Als (coördinerend) begeleider ben je een kartrekker en in staat jouw specifieke kennis te delen met het team. Je bent in staat op professionele wijze contact te onderhouden met verschillende medische disciplines. Je levert een grote bijdrage aan het vormgeven van verbetering van werkmethode binnen het medisch vakgebied. We vertrouwen op jouw kennis en expertise en we willen dat je hierin vooral zelf het initiatief neemt.  

Wat breng jij mee?

  • Minimaal een zorggerelateerde MBO 4 opleiding, liefst HBO V 
  • Kennis en ervaring met de doelgroep van de woonlocatie 
  • Competenties die passen bij deze functie, we horen graag van jou welke jij wilt inzetten 
  • Je bent in staat overstijgend te kunnen kijken en weet mensen in hun kracht te zetten 
  • Je kunt en wilt onregelmatige diensten draaien (geen nachtdiensten).

Wat bieden wij jou?

  • Een plek waar jij je kennis en ervaring kunt inzetten en hier zelf de regie in hebt 
  • We staan graag stil bij jouw ontwikkeling en faciliteren je waar nodig, bv. in de LACCS visie 
  • O.a. een tweejaarlijks medewerkersfestival en mogelijkheid tot deelname aan de wekelijkse business bootcamp
  • Een interessante bonusregeling bij het aandragen van nieuwe collega’s 
  • Prima arbeidsvoorwaarden, fwg 40 / 45 afhankelijk van diploma en ervaring (CAO GHZ).  

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen over de inhoud van deze functie? Bel dan met Laura Davids, Coördinator wonen, 06-53684949. Voor meer informatie over de procedure bel je met Jowendy van der Graaf, Werving&Selectie, 06-13581271. 

Solliciteer voor 1 september 2019. Tot snel!

Let op: Wanneer je al eerder gesolliciteerd hebt, log dan eerst in met je inloggegevens.