EmailTwitterFacebookLinkedIn

Coördinerend begeleider Woonlocatie Barendrecht

Barendrecht

24-32 uur per week

Werk jij graag mee aan de ontwikkeling van dagprogramma's, aanbieden van goede zorg en ondersteuning en vind jij contact met verwanten belangrijk? Binnen deze functie kun jij net dat beetje meer bieden om de kwaliteit van zorg hoog te houden!

Over de locatie 

Op Klarinetweg 8-10 wonen 8 cliënten met een matig verstandelijke beperking. Dagbesteding hebben zij extern wat maakt dat begeleiding aanwezig is van 07.00 - 11.00 uur en van 15.00 - 23.00 uur. Sinds een aantal maanden zijn er een aantal nieuwe bewoners, waardoor wij in een proces zitten om deze groep bewoners een fijne en stabiele woonomgeving te vormen. De bewoners krijgen sturing en ondersteuning bij het onderhouden van sociale contacten, huishoudelijke taken, ADL, financiën en/of vrijetijdsbesteding. 

Jij als belangrijke speler in ons team

Als coördinerend begeleider kun jij jouw kennis en expertise inzetten. Jij zorgt er namelijk voor dat niet alleen bewoners kwalitatief goede zorg krijgen, maar ook dat jij en het team de maatwerk levert die nodig is. Stappen zetten met het team voor de bewoners is wat jij graag doet en pakt hierin een coachende en signalerende rol. Uiteraard samen met de teammanager en gedragsdeskundige van de locatie. Je houdt interne en externe ontwikkelingen bij en vertaalt dit naar de werkvloer. Je hebt daarnaast ook ervaring in het leggen van verbindingen met andere (zorg)organisaties. 

Daarnaast ben je zelf ook actief in het ondersteunen van de bewoners in het behalen van hun doelen die in het jaarlijks trajectplan geformuleerd staan. Hiermee kunnen zij zichzelf verder ontwikkelen en dingen aanleren binnen hun zelfstandigheid. Eigen regie vinden wij erg belangrijk, dus deze ruimte krijg je van ons. 

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde, zorggerelateerde HBO opleiding
  • Kennis en ervaring in een coordinerende functie, liefst binnen de gehandicaptenzorg
  • Coachen, netwerken, oog voor kwaliteit zijn vaardigheden die jij beheerst
  • Jij kunt mensen in beweging brengen en houden
  • Onregelmatig werken (geen nachtdiensten) is voor jou geen probleem.

Wat bieden wij jou?

  • Eigen regie en zelfstandigheid
  • Een leuk, gezellig en enthousiast team waar je mee gaat werken
  • Oog voor jouw groei en ontwikkeling, zo kun je bijvoorbeeld onze inspirerende LACCS training volgen
  • Uitdagend werk, waar geen dag hetzelfde is
  • Een marktconform salaris, CAO GHZ FWG 45

Wil je meer weten?

Vragen mag je altijd stellen! Je kunt in dat geval bellen of appen met de teammanager van de locatie, Alies van der Linden op 06-29089209. Voor vragen over de procedure bel of app je met Jowendy van der Graaf, Werving&Selectie op 06-13581271.

We horen graag voor 4 november of je interesse hebt via de Solliciteren Button. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Let op: Wanneer je al eerder gesolliciteerd hebt, log dan eerst in met je inloggegevens.