FacebookLinkedIn

Gedragsdeskundige Haaglanden

Den Haag

Aantal uur in overleg

Kom jij je collega's adviezen geven over de juiste individuele aanpak van onze cliënten? Denk je ook graag mee aan nieuwe methodieken en wetenschappelijk onderzoek? Dan hebben wij een interessante baan voor je. Je wordt bij ons continue uitgedaagd, wat maakt dat je blijft groeien in je vak. We hopen snel kennis met jou te maken: diverse teams in de regio Den Haag kunnen jouw expertise en sterke analyses goed gebruiken. Een enthousiast en bevlogen team collega's staat te popelen om met jou samen te werken. 

Over ons

In onze steeds complexer wordende samenleving redt niet iedereen zich. Denk aan jongeren of volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking en bijkomende multi-problematiek. Zij lopen gemakkelijker in de valkuilen van bijvoorbeeld schulden, criminaliteit en verslaving. Dit gecombineerd met de grootstedelijke problematiek, maakt het leven soms pittig. Wij staan voor, naast en achter onze cliënt en leveren zorg op maat. Want iedere cliënt doet er bij ons toe!

Als gedragsdeskundige werk je met verschillende teams in Haaglanden samen. Team Homerun Haaglanden biedt intensieve ambulante begeleiding en behandeling bij volwassenen aan. De ondersteuning richt zich op alle leefgebieden, met als doel stabiliteit te creëren in hun leefsituatie. Op de Dr. Schaepmanstraat staat ons homerunhuis, een plek waar jongeren zo zelfstandig mogelijk wonen. Achter elke deur schuilt een ander verhaal en een andere hulpvraag. Ook hier is ons doel het bieden van stabiliteit, zodat ze grip krijgen op hun financiën, leren hoe ze een huishouden bijhouden, een dagbesteding vinden en behouden en om daarna het liefst uit te stromen naar zelfstandig wonen.

Zo ziet jouw werk eruit

Met de managers, trajectcoördinatoren en begeleiders ga je samen werken in de begeleiding- en behandeldriehoeken. Jouw expertise en sterke analyses doen ertoe in de teams. Jij biedt onze collega's de effectieve aanpak waarmee zij de cliënt ondersteunen in het zetten van stappen naar een beter leven. Dat doe je niet alleen op afstand, je ziet de mensen waar het om draait zelf ook. Je vormt je een beeld en zorgt voor een goede diagnose. Soms voer je zelf ook gedragsinterventies uit. Voor je collega coördinatoren en begeleiders heb je een adviserende en sturende rol. Zo coach je hen bijvoorbeeld bij complexe zorgvragen, zij staan immers direct naast de cliënten en zorgen voor de uitvoering van de trajecten.

Met jouw werk maak je het verschil voor onze cliënten en de samenleving. Werk waar jij met trots over verteld aan anderen, want hier haal jij energie uit. Dat vinden wij fijn, want net als jij willen wij je continu uitgedagen en laten groeien in je vak. Met ons heb je de ambitie om zorg van wereldklasse te bieden, slim en vernieuwend. Daarom krijg je in onze informele, landelijke organisatie de ruimte om mee te denken over en te werken aan nieuwe methodieken en wetenschappelijk onderzoek, er spelen veel ontwikkelingen rondom zorginhoud en behandeling. Samen met andere experts die dezelfde gedrevenheid hebben als jij. De nieuwe inzichten die je dit oplevert deel je weer met collega’s. 

Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Je gaat proactief te werk, helpt de teams zich verder te ontwikkelen en je hebt het vermogen om over eigen professie heen te kijken en het bredere plaatje te zien. 

Dit ben jij

Ons team in Den Haag is goed opgeleid, gespecialiseerd, bevlogen en groeit hard. De complexe doelgroep die wij ondersteuning bieden, vraagt veel. Daarom kijken wij uit naar jouw kennis en inzichten. Gelukkig ben jij een echte doorzetter die er bij wat tegenslag juist vol en flexibel in gaat om wel de sleutel naar vooruitgang te vinden. Je werkt vanuit presentie, respect en verbondenheid. Verder breng jij mee: 

  • Een afgeronde, academische opleiding tot psycholoog, bij voorkeur GZ- psycholoog/Orthopedagoog Generalist
  • Deskundigheid op het gebied van LVB en behandeling, relevante werkervaring met bijzondere doelgroepen in de gehandicaptenzorg/GGZ
  • Een onafhankelijke houding en in staat snel te schakelen tussen individu, traject, keten en organisatie
  • Zeer goed ontwikkelde sociale vaardigheden. 

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde, blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar, zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. Iedereen is uniek. Juist de verschillen tussen mensen helpen ons om nog beter bij te dragen aan het geluk van onze “Bram” (onze cliënten, medewerkers en dus ook jouw geluk!). En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. Dat staat mooi op papier, maar we zijn maar even heel onbescheiden: bij ons is het ook echt zo. 

Wat kan je nog meer verwachten?

Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 60/65, cao gehandicaptenzorg (maximaal € 6.320,-). Goede arbeidsvoorwaarden zoals extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon. Ook bieden we je volop opleidingsmogelijkheden, zodat jij kunt blijven groeien. 

Wil je meer weten?

Je kan altijd even bellen of whatsappen met Iris Klok, adviseur werving & selectie (06-29681266) of Linda Geenen (HR adviseur) via 06-51369858. En is dit alles voor jou vanzelfsprekend? Dan gaan wij graag met je in gesprek! We vertellen graag waar wij voor staan, wat we belangrijk vinden en dat onze rode loper voor jou uitgerold wordt als wij een match blijken te zijn. Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het kan dus zijn dat deze vacature al voor de einddatum vervuld is. 

Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!