FacebookLinkedIn

Gedragsdeskundige Den Haag

's-Gravenhage

28 - 36 uur 

Ben jij een gedragswetenschapper met passie voor jouw vak en hart voor jouw cliënten? Wil jij het verschil maken in het leven van mensen die functioneren op licht verstandelijk niveau in combinatie met psychiatrische problematiek en een WLZ-indicatie die nog thuis wonen? Dan hebben wij jou nodig!

Over ons

Niet iedereen redt zich even makkelijk in de steeds complexer wordende samenleving. Denk aan volwassenen met een LVB. Zij lopen gemakkelijker in de valkuilen van bijvoorbeeld schulden, criminaliteit en verslaving. Dit gecombineerd met de grootstedelijke problematiek, maakt het soms pittig. Wij staan voor, naast en achter onze client en leveren zorg op maat, want iedere cliënt doet er bij ons toe!

Inhoudelijk verantwoordelijk

Je bent meer dan welkom in ons team! We kijken uit naar jouw expertise en sterke analyses. Je adviseert en coacht de begeleiders en coördinatoren bij complexe zorgvragen. Dat gebeurt in trajecten waar jij inhoudelijk verantwoordelijk voor bent. Daarnaast zijn er overstijgend in de organisatie veel ontwikkelingen rondom zorginhoud en behandeling en zijn er verschillende expertisegroepen waaraan je een bijdrage kan leveren.

Stevig in je schoenen

Klinkt dit goed? Dan willen we toch nog even stilstaan bij de verantwoordelijkheid die je draagt. Want jouw advies heeft impact: op de cliënt, je collega’s en de samenleving. Daarom moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. Gelukkig ben jij een echte doorzetter die er bij wat tegenslag juist vol en flexibel in gaat om wel de sleutel naar vooruitgang te vinden. Je werkt vanuit presentie, respect en verbondenheid. Ons ambulante team in Den Haag is goed opgeleid, gespecialiseerd, bevlogen en groeit hard.

Dit ben jij

 • Je past bij en wordt enthousiast van bovenstaande beschrijving
 • Je hebt een academische opleiding tot psycholoog afgerond, bij voorkeur GZ- psycholoog/Orthopedagoog Generalist
 • Je bent deskundig op het gebied van LVB en behandeling, hebt relevante werkervaring met bijzondere doelgroepen in de gehandicaptenzorg/GGZ
 • Je hebt een onafhankelijke houding en bent in staat snel te schakelen tussen individu, traject, keten en organisatie
 • Tevens zijn jouw sociale vaardigheden uitstekend ontwikkeld.

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar en zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. 

Wat kan je nog meer verwachten?

 • Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng  
 • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt 
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 60/65 cao gehandicaptenzorg, maximaal € 5.772,-
 • Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon  
 • En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even mailen, bellen of whatsappen met Renate de Jong 06-25158766. Zij kan je alles over deze functie vertellen. 

Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. We bellen je zodra je reageert om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het kan dus zijn dat deze vacature al voor de einddatum vervuld is. 

Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!