FacebookLinkedIn

Gedragswetenschapper woonlocatie(s) regio Den Haag

Den Haag e.o.

Uren in overleg, vanaf 16 uur per week

Gedragsdeskundige, -wetenschapper, GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist: wij zijn opzoek naar jouw expertise en sterke analyses!  

Een licht of matig verstandelijke beperking maakt het soms lastig volwaardig mee te doen in de samenleving. Onze verschillende woonlocaties bieden mensen met een verstandelijke beperking daarom een stevige en veilige basis: een eigen appartement, een gezamenlijke woonkeuken of steunpunt  én… jouw kennis en kunde? Wij komen graag met jou in contact!

Over ons

In (de regio) Den Haag hebben wij verschillende woonlocaties en verlenen wij ambulante zorg aan diverse doelgroepen. Vanwege wisselingen binnen het team van gedragsdeskundigen, kunnen wij jouw ervaring op verschillende woningen goed gebruiken. We kijken daarom graag samen met jou op welke locatie(s) jij het best tot je recht komt. 

We stellen je graag voor aan twee van deze locaties: de Pasteurstraat en De Rederijker. De Pasteurstraat biedt jongvolwassenen met een LVB en bijkomende multi-problematiek, een tijdelijke woning. In onze steeds complexer wordende samenleving redden zij zich niet altijd en lopen gemakkelijker in de valkuilen van bijvoorbeeld schulden, criminaliteit en verslaving. Dit gecombineerd met de grootstedelijke problematiek, maakt het leven soms pittig. Op de Pasteurstraat werken zij aan het doel om zelfstandig te wonen, eventueel met ambulante begeleiding.

De Rederijker is weer een heel andere woonlocatie. Hier wonen en leven veertien volwassenen met een verstandelijke beperking. Het bijzondere: ze kennen elkaar al jaren, want hun ouders zijn de initiatiefnemers van De Rederijker. Met ons, Humanitas DMH, als partner in zorg. Samen zorgen we ervoor dat het hier fijn wonen is. De professionele begeleiding wordt vormgegeven vanuit een nauwe betrokkenheid met de bewoner en zijn of haar familie. We werken hier vanuit de triple-C behandelmethodiek.

Wat ga je doen? 

Als gedragsdeskundige neem jij de intakegesprekken voor je rekening.  Je vormt je een beeld en zorgt voor goede (behandel)adviezen, gevraagd en ongevraagd. Jij bent zorginhoudelijk verantwoordelijk voor de plannen en hebt in het gehele traject voornamelijk een coachende, adviserende en sturende rol. Hierbij zet je niet alleen de cliënt centraal, maar ben je ook in staat om de trajectcoördinatoren en -begeleiders in hun kracht te zetten. Jij ondersteunt hen in het uitvoeren van de effectieve aanpak waarmee zij de cliënt echt stappen laten zetten naar een beter leven. Ook coach je hen bij complexe zorgvragen, zij staan immers direct naast de cliënten en zorgen voor de uitvoering van de trajecten. 

Overstijgend in de organisatie spelen er veel ontwikkelingen rondom zorginhoud en behandeling: er zijn verschillende expertisegroepen waar jij je bijdrage kan leveren en kan je aansluiten bij interne multidisciplinaire overleggen, intervisies en deskundigheidsbevorderingen. 

Dit breng jij mee

  • Een afgeronde, academische opleiding tot psycholoog of orthopedagoog, bij voorkeur GZ- psycholoog/Orthopedagoog Generalist 
  • Deskundigheid op het gebied van LVB en behandeling
  • Een onafhankelijke houding en in staat snel te schakelen tussen individu, traject, keten en organisatie 
  • Goed ontwikkelde sociale vaardigheden.  

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Zo beschikken we over een opleidingsplan speciaal voor onze gedragswetenschappers  Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde, blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar, zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid. Dat staat mooi op papier, maar we zijn even heel onbescheiden: bij ons is het ook echt zo.  

Wat je nog meer van ons kunt verwachten? Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 60/65, cao gehandicaptenzorg (maximaal € 6.446,-) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Wil je meer weten? 

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of whatsappen met Jennifer van Oorschot 06-15595244 of Iris Klok 06-29681266 (adviseurs werving & selectie) of Linda Geenen 06-51369858 (HR adviseur).

Wil je bij ons solliciteren? Vertel ons wat je te bieden hebt, waar jij blij van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. We zullen snel contact met je opnemen, dus wacht niet te lang. Het kan zijn dat de vacature anders al vervuld is.

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Tot snel!

 

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een diploma- en/of referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen. Bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!