EmailTwitterFacebookLinkedIn

Persoonlijk begeleider, locatie Oud Beijerland

Oud Beijerland

16-32 uur per week

Ben jij onze nieuwe collega?  

Dan kijken we uit naar jouw komst! Bij ons is heel veel mogelijk en krijg je veel vrijheid om je werk te doen. Dat moet wel bij je passen natuurlijk. Maar als het je past, zit je ook echt op een goede plek waar je veel kunt leren en je veel kunt brengen. 

Wie zijn wij?

Humanitas DMH is een landelijk verspreide en lokaal verankerde zorgorganisatie. Meer dan 1.400 medewerkers en vrijwilligers helpen ruim 3.000 mensen met een verstandelijke beperking of gedragsprobleem. Onze mensen werken met veel vrijheid in een informele omgeving aan daadwerkelijk betere zorg. Gebaseerd op humanistische waarden.

We helpen je om in je kracht te staan 

Wij geven veel vrijheid aan onze medewerkers. Je kunt makkelijk ideeën uitspreken en er wordt naar je geluisterd. Er is veel aandacht voor het team, vitaliteit en samen elkaar versterken. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk! Daarom bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden en kan je ervaring op doen met andere doelgroepen op locaties in de regio. 

We bieden een unieke diversiteit op een gezellige locatie dicht bij het centrum 

Bij ons doe jij ertoe! Want jij kan met jouw kennis echt het verschil maken voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking! Dat kan bij onze locatie waar de meeste van de (jong)volwassenen zelfstandig wonen, of daar naartoe groeien (we bieden dus ook ambulante begeleiding).  

Op de leukste locatie van Oud Beijerland met de meeste diversiteit kom je werken in een groep van 20 tot 65+. Onze cliënten hebben een lichte verstandelijke beperking. Vaak speelt ook andere problematiek een rol als verslaving en psychiatrische klachten.  

Elke dag doen we weer ons best om onze cliënten een veilige en stabiele omgeving te bieden. 

Geen makkelijke baan maar heel waardevol 

Cliënten zetten stappen maar lopen ook tegen allerlei beperkingen aan. Dat vraagt veel van je sociale vaardigheden: empathisch en activerend naar de bewoners en verbindend naar andere organisaties, verwanten én de buurt. Door jouw dagelijkse contacten met bewoners heb je een waardevolle en gewaardeerde inbreng in de aanpak van de begeleiding.   

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een zorggerelateerde opleiding, hbo-sph/social work of mbo-4
  • Kennis en ervaring met de doelgroep van de woonlocatie
  • Het is jouw passie om stappen te zetten met de cliënt, hoe klein ook.

Wat bieden wij jou?

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • FWG 40 CAO GHZ
  • Bij ons kan je kiezen hoeveel uur je wilt werken. De grote van het contract bepaal jij dus, zolang het maar tussen 16 en 32 uur per week is.

Wil je meer weten?

Een lange brief hoef je ons niet te schrijven hoor. Vertel ons waarom je bij ons wilt werken, wat je van ons verwacht en wat je komt brengen. En vergeet je cv niet mee te sturen. 

Heb je nog een vraag? Geen probleem,  bel dan met Astrid Berghuis, persoonlijk begeleider, 06-57538698 . En wil je eerst eens wat van de sfeer komen proeven? Ook dat kan, de thee staat altijd voor je klaar!  

Ben jij een student in de laatste fase van je opleiding spw? Dan ben je bij ons ook heel erg welkom!

Solliciteer voor 22 juli, wij kijken uit naar je reactie.

Let op: Wanneer je al eerder gesolliciteerd hebt, log dan eerst in met je inloggegevens.