FacebookLinkedIn

Psychodiagnostisch medewerker (PDW)

Midden Nederland

Van Den Haag tot Utrecht, van Amsterdam naar Den Bosch

24 - 28 uur per week, mogelijkheid tot uitbreiding bij groei

Zie jij uitdaging in het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek? Sta jij stevig in je schoenen en deins jij niet terug voor bijkomende multi-problematiek? Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, die naast onze cliënten kan staan, goed kan luisteren en contact probeert te maken? Dan ben jij onze match, we kijken uit naar jouw expertise en sterke analyses!

Over ons

Niet iedereen redt zich even makkelijk in een complexe samenleving. Denk aan (jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische of forensische problematiek. Humanitas DMH biedt begeleiding en behandeling aan mensen met uiteenlopende hulpvragen. Het verrichten van diagnostisch onderzoek helpt om passende begeleiding en behandeling in te zetten voor onze cliënten en hun systeem. 

Inhoudelijk verantwoordelijk

We kijken uit naar jouw expertise en sterke analyses. Jij biedt de cliënt en begeleiders straks handelingsgerichte diagnostische informatie, waardoor passende begeleiding en behandeling ingezet kan worden en de cliënt stappen kan zetten naar een beter leven. Dat start met goede diagnostische onderzoeken waar jij, samen met de gedragsdeskundige, inhoudelijk verantwoordelijk voor bent. Jij plant en regelt alles rondom het onderzoek en neemt het onderzoek af. Je verwerkt en interpreteert de resultaten en stelt vervolgens een onderzoeksverslag op, waar de collega’s op kunnen bouwen! 

Continue verbeteren en ontwikkelen

Je verricht mooi werk voor onze cliënten en de samenleving. Maar we verwachten meer van je. Gelukkig maar, want je wilt zelf continu uitgedaagd worden en groeien in je vak. Met ons heb je de ambitie diagnostiek volgens de laatste inzichten te bieden, slim en vernieuwend.

Stevig in je schoenen

Klinkt dit goed? Dan willen we toch nog even stilstaan bij de verantwoordelijkheid die je draagt. Want jouw advies heeft impact: op de cliënt, je collega’s en de samenleving. Daarom moet je stevig in je schoenen staan en weten wat je doet. Gelukkig ben jij een echte doorzetter die er bij wat tegenslag juist vol en flexibel in gaat om wel de sleutel naar vooruitgang te vinden. 

Dit ben jij

Door je ervaring in werken met mensen met een LVB weet je adequaat cliëntgericht te communiceren en stem je makkelijk af op de verschillende ontwikkelingsniveaus van cliënten. Jouw gevoel voor humor en stressbestendigheid draagt daar zeker aan bij. Je bent flexibel en zelfstandig, dat vinden we erg belangrijk. Verder neem je mee: 

  • Een afgeronde opleiding Psychodiagnostisch Werk (PDW) of Toegepaste Psychologie (hbo), bij voorkeur richting ontwikkelingspsychologie/orthopedagogiek of eventueel klinische of neuropsychologie. Heb je een vergelijkbare opleiding of een afgeronde opleiding orthopedagogiek of psychologie (wo) en wil je ervaring opdoen? Reageer dan ook! 
  • Kennis van en ervaring met gangbare diagnostische instrumenten in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking 
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Utrecht, uit dit gebied krijgen we de meeste aanvragen voor diagnostisch onderzoek
  • Vanwege het uitgestrekte gebied waarin je werkt is het noodzakelijk dat je beschikt over een auto en bereid bent tot reizen.

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar en zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. 

Wat kan je nog meer verwachten?

  • Een afwisselende en zingevende baan, met een uitdagende doelgroep 
  • Veel vrijheid en de ruimte om te bouwen aan de beste diagnostiek 
  • Een dynamische baan waarbij je, door de landelijke vraag in diagnostiek, door het hele land kan werken 
  • Enthousiast, gemotiveerd en deskundig team om mee samen te werken 
  • Prima arbeidsvoorwaarden: een salaris FWG 45 cao gehandicaptenzorg (maximaal € 3.452,-), een goede reistijd en -kosten vergoeding. 

Wanneer kunnen we jouw inzet gebruiken? 

Het gaat in eerste instantie om een contract voor bepaalde tijd. We krijgen steeds meer aanvragen voor diagnostisch onderzoek, hierdoor gaan we er vanuit dat de functie niet tijdelijk, maar voor langere duur zal zijn. 

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of WhatsAppen met Tamara van Gelder (PDW) 06-27041598, Willeke Dam (PDW) 0615385971 of Elisah van Lieshout (manager) 06-21815221. 
Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het kan dus zijn dat deze vacature al voor de einddatum (1 april '23) vervuld is. 

Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!