EmailTwitterFacebookLinkedIn

Informatiestrateeg

Nieuwegein

36 uur

Ben jij onze informatiestrateeg die met kennis en ervaring het team informatievoorziening en projecten aanstuurt? Omdat je bij wilt dragen aan onze missie ‘Bram voelt zich gelukkig en doet ertoe’. Wij zijn altijd op zoek naar wat de markt te bieden heeft, en welke nieuwe ontwikkelingen bijdragen aan onze missie en strategie. En dit weet jij met jouw kennis en ervaring door te vertalen naar het ontwikkelen en formuleren van het informatiebeleid en de informatiestrategie.

Werk waarin jij ertoe doet

Wij veranderen doelbewust van een centraal beheersmatig gestuurde ICT organisatie naar een regie organisatie met de focus op Informatiemanagement en Projecten. Naast onze bestaande dienstverlening (demand), investeren wij altijd op innovatie en kennisdeling. Ons team voert regie op de keten van het (strategisch) ophalen van de behoeftevraag vanuit het primaire proces (IV-opgave) en weet dit te vertalen richting de leveranciersketen. Hierbij is het uitgangspunt dat wij de operationele ICT-dienstverlening vanuit de markt contracteren, wat vraagt om het voeren van goed contractmanagement.

Wij zijn een lerende organisatie en maken gebruik van nieuwe technologie om kennis te delen en te blijven vernieuwen. Dat uit zich in innovatie initiatieven, waaronder zorgdomotica, onze digitale werkplekomgeving, en onze “state-of-the-art” Azure/Microsoft365 cloud-omgeving. Dit zijn voor jou geen onbekende termen en dit is waar jij je toegevoegde waarde kunt laten zien.

Samen staan we sterk

Samenwerken is bij ons het sleutelwoord. Zowel met collega’s in multidisciplinaire teams als met externe leveranciers. Zo geven we het architectuurlandschap vorm, zowel vanuit de ‘demand’, als vanuit innovatie & vernieuwing. En jij kan zo medewerkers, cliënten, stakeholders en informatievoorziening samenbrengen. Dit doen we projectmatig volgens de LEAN en SCRUM methode. We maken dus constant grote kleine stappen en zijn altijd op zoek naar verbeteren, ontwikkelen en vernieuwen.

Het nieuwe team GRIP moet zichzelf nog wel op de kaart zetten in onze organisatie. En dat vraagt niet alleen om inhoudelijke kennis, maar zeker ook om iemand die zin heeft om te bouwen met dit team en daarbij niet uit het oog verliest ook de overige 1.300 medewerkers mee te nemen in deze veranderingen.

Wat breng jij mee?

 • Je weet de toegevoegde waarde van informatiemanagement vanuit onze missie en strategie uit te dragen
 • Je beschikt over een flinke dosis intuïtie om te weten wanneer ‘meebewegen’ en wanneer ‘de rug recht houden’ geboden is
 • De externe ontwikkelingen weet je te verbinden met de behoefte vanuit de gebruikers en de organisatie, en dit helder te communiceren
 • Je weet zorg te dragen voor een optimale fit tussen de bedrijfsprocessen en de ondersteunende informatievoorziening
 • Je hebt wo werk- en denkniveau
 • Je bent sociaal vaardig en doortastend, analytisch en goed in het bewaken van de samenhang tussen alle bedrijfsprocessen en projecten.

Wat bieden wij jou?

 •  Een divers team dat vorm begint te krijgen en jouw coaching daarbij kan gebruiken
 •  Een gedreven organisatie die uitgaat van “Microsoft tenzij” en waar nog veel werk gedaan kan worden
 • Wij bieden jou de kans om een platform te creëren voor onze medewerkers en cliënten, een plek waar genoeg uitdagingen liggen waar jij mee uit de voeten kunt
 • Bij ons krijg je de ruimte in een informele organisatie om te doen waar jij goed in bent, en vinden we eigen regie belangrijk. Want als specialist weet je wat je te doen staat en heb je genoeg reflecterend vermogen om bij te sturen waar nodig
 •  En ook je salaris is belangrijk, naast een inschaling in fwg 65, cao GHZ, hebben wij ook nog een pakket met mooie regelingen voor je klaarliggen.

Wil je meer weten?

Dat kan altijd. Voor functie inhoudelijke vragen kan je bellen met Marcella van Kraaij: 06 - 43 16 79 29, zij vertelt je graag meer. Wil je meer weten over onze cultuur, onze missie en visie en onze organisatie bel of whatsapp dan met Marika Roodzant       06 -132 601 38.

Je hebt tot 20 maart de tijd om te reageren. Wij kijken ernaar uit.

Let op: Wanneer je al eerder gesolliciteerd hebt, log dan eerst in met je inloggegevens.